Array
(
    [responseDate] => 2023-12-26T04:00:43Z
    [request] => https://periodicos.ufmg.br/index.php/pci/oai
    [GetRecord] => SimpleXMLElement Object
        (
            [record] => SimpleXMLElement Object
                (
                    [header] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [identifier] => oai:periodicos.ufmg.br:article/23342
                            [datestamp] => 2020-06-29T12:43:39Z
                            [setSpec] => pci:ART
                        )

                    [metadata] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [dc] => SimpleXMLElement Object
                                (
                                    [title] => Array
                                        (
                                            [0] => Interaction and cooperation as competitiviness and learning sources in Brazilian small and medium industrial firms
                                            [1] => A interação e a cooperação como fontes de competitividade e aprendizagem na pequena e média indústria brasileira
                                        )

                                    [creator] => Array
                                        (
                                            [0] => Costa, Paulo Roberto Petrocchi Ribas da
                                            [1] => Fereira, Marta Araujo Tavares
                                        )

                                    [description] => Array
                                        (
                                            [0] => The article discusses the support to SMEs in order to improve their competitiviness. A taxonomy of cooperation based on strategy and specific needs of the firms is presented. It introduces field data about enterprises access to information and strategies of innovation in the food and biotechnology industries. Its major contribution is the discussion about the interaction between small industries and supporting institutions as a social phenomena which is the base for organizational learning and competitiveness.
                                            [1] => Discute o apoio à competitividade da pequena e média indústria e apresenta uma tipologia da cooperação baseada em características de sua estratégia e necessidades específicas. Empresas do setor alimentar e de biotecnologia foram ouvidas acerca do acesso à informação e de suas estratégias de inovação. A contribuição central deste trabalho está na discussão da interação entre pequenas e médias indústrias e instituições de apoio como um fenômeno social que é base para a aprendizagem organizacional e a competitividade.
                                        )

                                    [publisher] => Array
                                        (
                                            [0] => Perspectivas em Ciência da Informação
                                            [1] => Perspectivas em Ciência da Informação
                                            [2] => Perspectivas em Ciência da Informação
                                        )

                                    [date] => 2007-12-03
                                    [type] => Array
                                        (
                                            [0] => info:eu-repo/semantics/article
                                            [1] => info:eu-repo/semantics/publishedVersion
                                        )

                                    [format] => application/pdf
                                    [identifier] => https://periodicos.ufmg.br/index.php/pci/article/view/23342
                                    [source] => Array
                                        (
                                            [0] => Perspectivas em Ciência da Informação; Vol. 5 No. 2 (2000)
                                            [1] => Perspectivas em Ciência da Informação; Vol. 5 Núm. 2 (2000)
                                            [2] => Perspectivas em Ciência da Informação; v. 5 n. 2 (2000)
                                            [3] => 1981-5344
                                            [4] => 1413-9936
                                        )

                                    [language] => por
                                    [relation] => https://periodicos.ufmg.br/index.php/pci/article/view/23342/18855
                                    [rights] => Copyright (c) 2020 Perspectivas em Ciência da Informação
                                )

                        )

                )

        )

)